Voorbereidingen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Leny - WaarBenJij.nu Voorbereidingen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Leny - WaarBenJij.nu

Voorbereidingen

Door: TheoLeny

Blijf op de hoogte en volg Leny

12 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam

Beste mensen,

Ja, we gaan op reis en dachten; misschien vinden jullie het leuk ons hier en daar een beetje te kunnen volgen. Op dit moment zijn we nog volop bezig met de voorbereidingen. Uiteindelijk hebben we pas gisteren van NRV de papieren via de mail binnen gekregen. Uiteraard klopt het nog niet helemaal, dat zou wel heel gemakkelijk gaan, maar wel voor zo´n 97%. Bijna reisvaardig dus. Behalve dan dat we nog even zitten te puzzelen met bagage vanwege de tussentijdse vluchten, waarbij we vliegen met air Asia, een low budget maatschappij, dus het aantal kilo´s en de afmetingen zijn weer anders dan bij de wat luxere air Emirates. Maar verder gaat alles goed en hebben we er erg veel zin in. Dus, als je dit wilt blijven volgen, vul dan even je e-mail adres in links, dan krijg je vanzelf de berichtjes door. Tot later.

• 13 Februari 2012 - 09:47

Tonny En Arie:

theo en lenny wij blijven jullie nu al volgen, maak er een mooie vacantie van,groetjes

• 18 Februari 2012 - 09:59

Remon: