Goba Bale Mountains
Door: Leny
Blijf op de hoogte en volg Leny
21 Juli 2014 | Nederland, Waverveen
Na een paar uur rijden was het tijd voor de lunch. Dus ergens gestopt bij een aardig uitziend hotelletje. Er stond van alles op het menu, linzensoep, allerlei andere soepen, vlees en van alles. Dus wij allemaal uitgekozen en alles werd netjes genoteerd. Vijf minuten later kwam hij weer terug. Dit was er niet en dat niet en dat niet, dus maar eens gevraagd wat er dan wel was. Dat was tomatensoep, spaghetti, rijst en tips (kleine stukjes lamsvlees met tomaat er in en unjerra). Nou de keus werd weer opnieuw gemaakt en we hadden er nog maar wat omelet bij besteld, want dat kon wel. Vervolgens zaten we een beetje buiten en binnen te wachten en opeens kwam er iemand met een plastic zakje met eieren aan lopen. Nou verser kan niet. Het duurde vreselijk lang, maar toen het kwam was het wel lekker. Later hoorden we dat ze het schaap nog aan het slachten waren voor de tips van Piet toen we bestelden! Vandaar dat het zolang duurde!! Maar er was niet zoveel verkeer op de weg, waardoor we toch nog op een mooie tijd in Goba Wabe Shebelle hotel aankwamen. Dit ligt in een mooi park en de kamers waren prima in orde. Op wat lekkende wc’s en niet werkende boilers na dan! Maar kamers werden gewisseld, wc’s gemaakt en al gauw was alles in orde. We blijven hier 3 nachten. Na het diner eens even de financiën op een rij gezet en afspraken gemaakt voor de volgende dag. Iedereen dook er weer op tijd in want er stond een trip op het programma in het Bale national Park naar het hoge plateau -boven 4000 meter- en een soort oerwoud daarachter.
21 Juli 2014 - 22:40
Suzevanscheppingen:
Jullie moeten wel sterk en gezond zijn om dit allemaal mee te maken. -
22 Juli 2014 - 10:33
Saskia:
Hee, er zaten tenminste geen eierschalen door je lunch heen gestampt. Dat viel weer mee :-)